Padel

Tarieven

Als zelfstandig centrum wil je natuurlijk een optimale baanbezetting realiseren en tevreden sporters. Hoe maken sporters kennis met jouw centrum? En hoe zorg je ervoor dat ze ook weer terugkomen? Om dit te realiseren spelen competitie en toernooien, of bijvoorbeeld een app die je sporters helpt bij het zoeken en reserveren van jouw banen, een belangrijke rol.  

Daarbij is het goed om te weten dat de KNLTB jarenlange ervaring heeft met het werven en behouden van sporters. Al 600.000 leden maken gebruik van diverse KNLTB diensten en activiteiten. En we bereiken 500.000 niet-leden, sporters die kennis willen maken met tennis of padel. Hoe interessant is dit voor jouw centrum? 

Om gebruik te maken van de KNLTB diensten vragen we zelfstandige centra een jaarlijkse bijdrage en hebben we verschillende tarieven per dienst. 

Overzicht tarieven 

Tarief 2023

Tarief 2024

Jaarlijkse KNLTB bijdrage 

€212,39

€223,01

Spelersbijdrage (toegang MijnKNLTB) 

€19,08 / speler 

€20,03 / speler

 

 

 

Wedstrijdaanbod 

 

 

Competities 

 

 

Competitiebijdrage tennis 

Klik hier 

Klik hier 

Competitiebijdrage padel 

Klik hier 

Klik hier 

Training competitie coördinator 

€25,- 

€25,-

 

 

 

Toernooien 

 

 

Toernooibijdrage

Klik hier 

Klik hier 

Toernooipas kick back fee/pas 

€12,50 / €25,- 

€12,50 / €25,- 

Training toernooi coördinator 

€25,- 

€25,- 

Jaarlijkse licentie toernooiplanner

€89,- Klik hier

€89,- Klik hier

 

 

 

Meet & Play 

Klik hier 

 

Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 

Jaarlijkse KNLTB bijdrage 

De jaarlijkse KNLTB bijdrage geeft je de mogelijkheid gebruik te maken van alle KNLTB diensten. Elk zelfstandig centrum heeft een Accountmanager tot zijn beschikking die jou helpt een succes te maken van je centrum met advies rond baanbezetting en tevreden spelers maar ook met o.a. baankeuringen en leraren. Daarbij kan je gratis gebruik maken van een basis versie van het ledenadministratiesysteem KNLTB.Club waarmee onder andere competitiespelers geregistreerd worden. 

Spelersbijdrage 

Het zelfstandige centrum betaalt jaarlijks de spelersbijdrage voor elke competitiespeler aan de KNLTB. Het is aan het zelfstandige centrum om dit wel of niet door te berekenen aan de wedstrijdspelers. Hiervoor krijgt de speler toegang tot al het KNLTB wedstrijdaanbod, dus zowel competitie als toernooien, en een persoonlijk spelersprofiel (DSS en/of Ranking) via MijnKNLTB. 

Competitiebijdrage 

Voor ieder team dat het centrum opgeeft, betaalt het centrum een competitiebijdrage. Om competitie te kunnen spelen moeten spelers geregistreerd worden bij de KNLTB waarvoor er een spelersbijdrage wordt gefactureerd. 

Voorbeeld: Het centrum schrijft 2 competitieteams in voor de zomercompetitie met ieder 5 spelers per team. Hiervoor factureren we aan het centrum 2x de competitiebijdrage en 10x de spelersbijdrage. Dezelfde teams doen ook mee met de Najaarscompetitie. Hiervoor factureren we aan het centrum 2x de competitiebijdrage, maar niet opnieuw de spelersbijdrage (deze wordt jaarlijks gefactureerd). 

Toernooibijdrage 

Om een toernooi te kunnen organiseren betaal je de toernooibijdrage. Spelers kunnen alleen meedoen met deze toernooien als zij lid zijn van de KNLTB of in het bezit zijn van een Toernooipas. 

Toernooipas 

Veel spelers bij zelfstandige centra zijn geen lid van de KNLTB, maar kunnen wel meedoen aan KNLTB toernooien. Hiervoor moeten zij toegang krijgen tot MijnKNLTB en zijn of haar spelersprofiel. Deze toegang kunnen spelers krijgen door het aanschaffen van een Toernooipas van €25/jaar. De toernooipas kan door spelers zelf aangeschaft worden. Een zelfstandig centrum kan deze pas als affiliate ‘verkopen’ aan haar spelers en hier een €12,50 kickback fee voor ontvangen. Meer informatie hierover kan je opvragen bij je Accountmanager. 

Flexcompetitie – via de Match app 

Spelers hoeven voor het meespelen in de Flexcompetitie via de Match App geen lid te zijn van de KNLTB en ontvangen geen spelersprofiel (DSS/Ranking via MijnKNLTB.nl.) Bij de Flexcompetitie wordt er onderscheid gemaakt tussen interne competitie en multiclub competities.

Interne competities: Zelfstandige centra kunnen gratis interne poulewedstrijden en ladders aanbieden via KNLTB Match. 

Multiclub competities: Deze cluboverstijgende pouletjes en ladders zijn gratis voor het centrum. Spelers betalen €5 euro per ronde om mee te spelen (dit komt neer op ongeveer €1,25 per wedstrijd). 

 

Gerelateerd aan deze pagina

Toernooipas

Toernooipas