KNLTB Vlag wapperen wind

Indeling KNLTB Voorjaarscompetitie Padel bekend

Het is zover: de indeling van de KNLTB Voorjaarscompetitie Padel is bekend! Vanaf 8 maart strijden 307 teams om het kampioenschap. De competitie wordt steeds populairder, want het aantal is ruim verdrievoudigd ten opzichte van vorig jaar! Steeds meer spelers gaan de uitdaging in de competitie aan en ontwikkelen zichzelf als padelspeler. Ook organiseert de KNLTB voor het eerst een jeugdcompetitie.

Benieuwd tegen wie je moet spelen? De indeling is te bekijken op MijnKNLTB. Deze indeling is vanaf woensdag ook zichtbaar in de KNLTB ClubApp.

Schrijf je nu in voor de Triple Double competitie

Wil jij graag het hele voorjaar door blijven padellen? Doe dan mee aan de nieuwe Triple Double competitie! In de maanden april, mei en juni speel je zeven keer op zaterdag in teams van drie, waarbij je team elke speeldag drie wedstrijden speelt. Verenigingscompetitieleiders Padel (VCLP’s) kunnen vanaf gister (4 februari) tot en met 25 februari 2019 teams aanmelden via MijnKNLTB. Doe jij ook mee?