Indeling Padelcompetitie Bekend

Indeling KNLTB Competitie 2020 bekend!

We hebben er dit jaar even op moeten wachten, maar over een aantal weken gaan ruim 27.000 tennis- en padelteams de baan op voor de KNLTB Competitie 2020! Ben jij benieuwd tegen wie je moet spelen? Vanaf vandaag kan jij jouw competitie-indeling bekijken op  MijnKNLTB of in de ClubApp.

Als gevolg van de coronamaatregelen besloot de KNLTB in maart om de Voorjaarscompetitie te verplaatsen naar het najaar.  Dat er veel belangstelling is voor deze unieke competitie, blijkt wel uit het feit dat er dit jaar aanzienlijk meer teams meedoen dan aan de Najaarscompetitie van 2019.

Competitie en corona

Helaas is het coronavirus nog niet verdwenen en moeten we ons allemaal houden aan de geldende maatregelen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Houd dus tijdens de competitie rekening met deze maatregelen en eventuele aanvullende richtlijnen die gelden op de verenigingen die je als teams bezoekt.

Wanneer en hoe laat moet ik spelen? 

Uiterlijk één week voor de speeldag kan je op MijnKNLTB de aanvangstijden voor de verschillende speeldagen terugvinden. Als je de gegevens van een andere vereniging, zoals de locatie of het telefoonnummer van de aanvoerder, wil opzoeken dan  moet je een account hebben op MijnKNLTB.  

Digitale teamopstelling   

Sinds vorig jaar dienen aanvoerders de uitslagen direct na afloop van een wedstrijd digitaal in te voeren op MijnKNLTB. Een logisch vervolg hierop is de digitalisering van de teamopstelling voor aanvang van een competitiewedstrijd. Vanaf dit najaar gaan alle teams van deze nieuwe functionaliteit in MijnKNLTB en de ClubApp gebruik maken, de papieren wedstrijdformulieren zijn daarmee verleden tijd. Binnenkort ontvangen de aanvoerders van de teams hier meer informatie over.  

Vragen over de indeling? 

Meer informatie over de padelcompetitie vind je op onze website. Klik hier voor de meest gestelde vragen en antwoorden over de indeling van de KNLTB Competitie 2020.  Ook kan je met vragen over de indeling terecht bij de Verenigingscompetitieleider (VCL) van jouw vereniging.