Padel Zuitnl Henk Koster 2020 (290)

Triple Double Competitie vervalt

Het kabinet heeft vorige week aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen worden verlengd tot tenminste 20 april. Padel buiten is mogelijk, maar georganiseerde wedstrijden zoals competitie tussen teams van verschillende verenigingen en toernooien zijn voorlopig nog niet toegestaan. De verlenging van de lockdown en de onzekerheid over de situatie in mei betekent dat de Triple Double Competitie niet door kan gaan.

Iedereen is blij dat we nog steeds buiten kunnen padellen, sinds half maart ook weer met z’n vieren. Toch kijken we allemaal uit naar de competitie, de wedstrijden, het teamgevoel en de gezelligheid. We doen er daarom alles aan om veilig en verantwoord binnen de geldende coronamaatregelen een competitie te organiseren. De Voorjaarscompetitie Padel blijft vooralsnog gepland staan met als startdatum 11 juni.

Op 13 april staat een nieuwe persconferentie van het kabinet gepland. Daarna bekijken we de situatie, verwachtingen en mogelijkheden opnieuw. Begin mei zullen we communiceren over de mogelijke start van de Voorjaarscompetitie in juni. Het blijft voor ons ook afwachten en meebewegen met de coronamaatregelen. De kans is uiteraard aanwezig dat we competitie spelen met nog 1.5 meter maatregelen en gesloten kantines, maar we hebben in het najaar gezien dat verenigingen en spelers dit veilig en verantwoord kunnen organiseren.

Padelcompetities

  • De Triple Double Padelcompetitie komt te vervallen. Het is niet nodig om teams terug te trekken, dat regelt de KNLTB verder.
  • De inschrijftermijn voor de Voorjaarscompetitie Padel wordt verlengd tot en met 11 april. Teams die in de Triple Double Competitie zouden spelen en eventueel nieuwe teams kunnen desgewenst nog ingeschreven worden voor de Padel Voorjaarscompetitie.
  • De speeldata voor de Voorjaarscompetitie Padel blijven voorlopig ongewijzigd; de start staat gepland op 11 juni en 5 speeldagen (poules van 6).

Veelgestelde vragen

We kunnen ons voorstellen dat bovenstaande informatie vragen bij je oproept. Klik hier voor alle veelgestelde vragen en antwoorden over alle vragen rondom competitie, tennis, padel en het coronavirus.