Padel Noordwijk 2019 193

ZUITNL komend weekend decor voor play-off om landskampioenschap

De vier teams die zich hebben geplaatst voor de play-off om het landskampioenschap zijn bekend. Daalmeer, Padelclub7, Tilburg en Plaza Padel Rijswijk gaan zaterdag 23 en zondag 24 oktober bij ZUITNL in Etten-Leur de strijd aan.

In de hoogste competitieklasse eindigden Plaza Padel Rijswijk en Padelclub7 tijdens de reguliere competitie op de bovenste plek in hun groep. Bovendien bleven beide teams gedurende vijf rondes ongeslagen en verloren zij ieder slechts twee partijen tegenover 18 winstpunten.

Plaza Padel Rijswijk met onder anderen Wouter van de Ridder, Arwin Romeijn en Alexander Blom in de gelederen neemt het in de halve finale van de play-off op tegen Daalmeer. De Alkmaarders werden in hun competitiepoule tweede, waarbij de meeste punten door Menno Nolten, Tymo Berger en Charlie Koper waren binnengehaald.

De andere halve finale gaat tussen Padelclub7 en Tilburg. Voor Padelclub7 wist Sten Richters al zijn tien wedstrijden in winst om te zetten. Rosco Muller en Jorrit Noteboom bleven ook in respectievelijk zes en vijf partijen ongeslagen.

Bij de Tilburgers is Jaap Smits de kopman met acht overwinningen in negen wedstrijden. Bas Wetering en Bart van Opstal moesten ook slechts één keer de tegenstanders feliciteren. Daar tegenover zette Weterings zes en Van Opstal vijf winstpunten.

De eerste halve finale tussen Plaza Padel Rijswijk en Daalmeer start zaterdag om 10.00 uur. Padelclub7 en Tilburg nemen het vervolgens om 15.00 tegen elkaar op voor een finaleplek.

De zondag is gereserveerd voor de strijd om het landskampioenschap!

Klik hier voor de planning en uitslagen.