Padel Sloterdijk Henk Koster 2020 (55)

Indeling KNLTB Najaarscompetitie bekend!

Yes, het is zover! De indeling van de KNLTB Najaarscompetitie 2022 is gepubliceerd op MijnKNLTB en in de ClubApp. In september gaan bijna 2.300 padelteams de strijd aan met teams van andere clubs om te bepalen welk team er met de kampioenstitel vandoor gaat. Check snel tegen welke teams jij het opneemt dit najaar. 

Waar kan ik de indeling vinden?

De indeling van de Najaarscompetitie is gepubliceerd op MijnKNLTB en in de ClubApp. Klik hier voor de indeling. Lukt het je niet helemaal om jouw indeling te vinden? Gebruik dan dit stappenplan.

Wanneer en hoe laat moet ik spelen?

Uiterlijk één week voor een speeldag kan je de aanvangstijden en extra informatie over de bezoekende club terugvinden op MijnKNLTB. Als je de gegevens van een andere club, zoals de locatie of het telefoonnummer van de aanvoerder, wil opzoeken dan moet je een account hebben op MijnKNLTB.

Let op: de komende dagen kunnen er nog wijzigingen in het wedstrijdprogramma worden gemaakt. Kijk dus vlak voordat de competitie begint of de indeling van jouw team hetzelfde is gebleven.

Vragen over de competitie? Ga naar je (Verenigings)competitieleider!

Voor alle vragen over de competitie is de (Verenigings)competitieleider van jouw club het eerste aanspreekpunt. Hij/zij kan alle vragen over invallen, dispensatie, verzetten van wedstrijden, uitslagen invoeren en alle regels als het goed is beantwoorden. Zo niet? Dan vind je op deze pagina meer informatie over de Najaarscompetitie. Ook hebben we de meestgestelde vragen en antwoorden over de competitie voor je op een rijtje gezet.

Aan de slag.... 

Nu de indeling bekend is en je weet tegen wie je moet spelen en waar je alle informatie kan vinden kan je je samen met jouw team gaan voorbereiden. Dat betekent: samen trainen, een mooie teamoutfit scoren en een What'sapp groep aanmaken om alvast tactieken te bespreken of gewoon voor de gezelligheid. We wensen alle spelers veel succes en plezier in de voorbereiding voor de Najaarscompetitie!