Padel Racket High Five (2)

FIP Promises Eindhoven toernooi groeit en bloeit

“Als je groeit, loop je vanzelf tegen bepaalde dingen aan, maar ik ben heel blij en tevreden hoe het toernooi verlopen is”, laat toernooidirecteur Cecilia Arocena weten. Het FIP Promises Eindhoven padeltoernooi op de banen van Padel Academy in Son en Breugel zit er weer op. Deelnemers, ouders, publiek én Cecilia genoten volop.

Historie

“Naast Nederlanders hadden we ook Italiaanse en Belgische padellers. En we hebben historie geschreven hè. Voor het eerst deed een Fins jeugdkoppel mee aan FIP Promises toernooi.”

Het verklaart ook meteen de positieve terugblik van Cecilia. “Als Spaanse padellers een toernooi in eigen land hebben, komen er alleen maar Spanjaarden. In Italië geldt ook dat er dan alleen Italiaanse jeugdspelers meedoen.”
“Hier hadden we allerlei verschillende nationaliteiten, dat gaf ook echt een heel toffe en geweldige sfeer. Daarnaast waren er veel coaches aanwezig, onder wie de bondcoaches van België en Italië. Dat zorgde voor meer professionaliteit en een internationale uitstraling.”

Zeker weten!

“Het toernooi was kortom super geslaagd.” Volgend jaar weer dus? “Zeker weten, maar eerst organiseer ik nog het FIP Promises toernooi eind mei in Zeist”, besluit Cecilia.

Uitslagen

Benieuwd naar alle uitslagen? Die vind je op de website van de FIP.