Padel Zuitnl Henk Koster 2020 (150)

5 redenen om te gaan padellen

Twijfel je nog of padel wel echt een sport voor jou is? Wij geven je vijf goede redenen om mee te doen aan de Zomer Challenge!

1. Maak onbeperkt gebruik van de padelbanen

De Zomer Challenge geeft je onbeperkt toegang tot de padelbaan. Wil je één keer per week met je vrienden of regelmatig met andere padellers de kooi betreden? Je bepaalt het helemaal zelf!

2. Je techniek bijschaven met lessen of clinics

Start je met de Zomer Challenge? Dan biedt de vereniging jou padellessen of clinics aan. Zo kun jij je techniek bijschaven en krijg je steeds meer controle over je slagen. Niet verkeerd, want met die glazen wanden verlopen punten vaak anders dan verwacht. En die tactiek... Je moet het maar net weten! Bijkomend voordeel van lessen of clinics: je ontmoet ook andere padellers die net als jij pas zijn gestart met padel.

3. Padel is een full body work-out

Waarom met lekker weer naar de sportschool gaan als je ook buiten kunt padellen? Je traint met met padel je core, je benen en tijdens het slaan van de bal ook je armen, je bovenrug en je nek. 

4. Toegang tot KNLTB toernooien

Padel is leuker als je wedstrijden speelt. Daarom biedt de Zomer Challenge je toegang tot alle KNLTB toernooien. Wil je samen met je vrienden komende zomer op prijzenjacht, of wil je gewoon de gezelligheid van een padeltoernooi meemaken? Jij kunt meedoen!

5. Het compacte lidmaatschap wordt automatisch beëindigd 

Wees niet bang dat je lang aan een lang lidmaatschap vastzit. De Zomer Challenge is een lidmaatschap dat enkele maanden geldt en automatisch wordt beëindigd. Veel plezier met weinig gedoe dus! 

Zoek een Zomer Challenge bij jou in de buurt