Wat Is Padel 2

Competitie

Competitie spelen biedt jou als padelspeler veel gezelligheid door samen met een team de baan op te gaan, maar je kunt jezelf daarnaast ook nog eens ontwikkelen als padelspeler door de wedstrijden die je speelt. Inschrijven gaat via de vereniging waar je lid bent.

In 2020 worden er drie soorten competitie aangeboden:

  • Triple Double Competitie
  • Voorjaarscompetitie
  • Najaarscompetitie

Triple Double Competitie

Naast tennis op vrijdag of zaterdag ook nog een lekker potje padellen op zondag? Of als fanatiek padelspeler naast de toernooien ook deelnemen aan een extra competitie? Doe dan mee aan de Triple Double Competitie. Deze competitie hebben we toegevoegd aan de wedstrijdkalender vanwege de vraag naar een padelcompetitie al eerder in het seizoen. De competitie vindt plaats op zondagen (m.u.v. maandag 13 april) van 29 maart t/m 26 april (inhaaldagen op 3 en 10 mei).

. Een team bestaat uit drie spelers en elke speler speelt twee partijen. Dames en heren spelen met en tegen elkaar of gemengd.

Wil jij meedoen aan deze competitie? Informeer dan bij jouw padelvereniging of padelcentrum naar de mogelijkheden.

Voor- en Najaarscompetitie

In de Voor- en Najaarscompetitie kun je meedoen aan de vrijdagavond, zaterdag of zondag competitie. Een team bestaat uit minimaal 4 spelers en kunnen zowel mannen als vrouwen zijn, er wordt genderneutraal gespeeld.

Ook bij de jeugdcompetitie wordt er gespeeld over 4 partijen, bestaande uit 2 gewonnen sets, waarbij in een eventueel beslissende 3e set een wedstrijdtiebreak (10 punten) wordt gespeeld.

Wil jij meedoen aan deze competitie? Informeer dan bij jouw padelvereniging of padelcentrum naar de mogelijkheden.