Padel Sloterdijk volley 2020 (14)

Wintercompetitie

Naar aanleiding van een behoefteonderzoek onder competitiespelers en niet-competitiespelers hebben we een padel wintercompetitie ontwikkeld. Deze competitie telt 7 speeldagen in november, december, januari en februari en wordt zowel indoor als outdoor aangeboden op vrijdag, zaterdag en zondag. De competitie bestaat uit vier dubbelpartijen.

Door het toevoegen van deze competitie kun je dus het hele jaar padelcompetitie spelen. Ideaal om je padelskills te verbeteren en wedstrijdervaring op te doen, maar het is uiteraard ook heel gezellig om samen met je team tegen andere teams te spelen.

Speeldata

Klik hier voor de speeldata. De competitie-indeling is te bekijken op MijnKNLTB.

Competitieaanbod

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De competitie is dus voor iedereen: beginners, licht gevorderden, gevorderden en wedstrijdspelers.

Top- en Hoofdklasse

Voor de Top- en Hoofdklasse telt de Wintercompetitie 5 speeldagen in januari, februari en maart en wordt er verplicht indoor gespeeld. De speellocaties vind je in het speelschema Topklasse en speelschema Hoofdklasse. De keuze voor deze locaties is gebaseerd op de spreiding over het land en de beschikbaarheid van voldoende padelbanen.

Gerelateerd aan deze pagina

Competitie

Competitie