Padel Zuitnl Henk Koster 2020 (98)

Start met padel

Hoe weet je of padel een sport voor jou is? Daar kom je maar op 1 manier achter, namelijk door het zelf te spelen! Je zult zien, je raakt snel verslaafd aan dit gave spelletje! 

Probeer het uit

Ga eens langs bij een open dag en maak kennis met de club. Of doe mee aan een startersclinic waar je in 2 uur ervaart hoe verrassend leuk dit spelletje is. Of volg een paar lessen middels Padelstart. Je kan de kennismakingsactiviteiten bij jou in de buurt hieronder bekijken. Geen activiteit gevonden? Informeer bij een locatie naar de mogelijkheden. Check in de blauwe balk onderaan de pagina bij welke locatie je terecht kan.

Wil je padel voor een langere periode uitproberen? Kies dan voor een Proeflidmaatschap of de Zomer Challenge Als je liever flexibel af en toe een baan huurt en ook toernooitjes wilt spelen raden we je aan te kiezen voor de Toernooipas.

Padellidmaatschap

Je kunt natuurlijk af en toe een losse baan huren. Dan mis je de voordelen van een KNTLB lidmaatschap. Verreweg de meeste padellers kiezen voor een verenigingslidmaatschap bij een van onze verenigingen. Sommige verenigingen bieden naast een padellidmaatschap ook een gecombineerd lidmaatschap aan. Je kunt dan zowel padellen als tennissen.

 

Zoek een padellocatie bij jou in de buurt