Padel

Toernooipas

Toernooipas 

Steeds meer zelfstandige centra organiseren KNLTB Toernooien Spelers die mee willen doen aan KNLTB Toernooien hebben een Toernooipas nodig. Verkoop via jouw centra Toernooipassen aan jouw spelers (via een affiliate link; binnenkort beschikbaar) en ontvang een kick back fee van €12,50 per Toernooipas. 


Online spelersprofiel 

Elke speler krijgt bij de Toernooipas een speelsterkte en rating voor padel. De KNLTB zorgt er door middel van het Dynamisch Speelsterkte Systeem (DSS) voor dat je wedstrijden kunt spelen tegen spelers van hetzelfde speelniveau. Zo zorgen we ervoor dat padel leuk en spannend blijft! Alle informatie over een spelersprofiel en DSS kan je gebruiken om je spelers te informeren.

Meedoen met toernooien 

Het spelen van toernooien is een belangrijk onderdeel van padel. Je krijgt de sport sneller onder de knie en je leert ook nog eens snel en makkelijk nieuwe mensen kennen. In heel Nederland worden padeltoernooien georganiseerd en er is een toernooicircuit voor alle speelsterktes. Alle informatie over toernooien kan je gebruiken om je spelers te informeren.

MijnKNLTB 

Bij aanschaf van een Toernooipas ontvangt de speler via een welkomstmail een bondsnummer waarmee hij of zij zich kan registreren op MijnKNLTB. Daar vind je alle toernooien in Nederland en kan je je gemakkelijk inschrijven. Daarnaast vind je op MijnKNLTB jouw eigen spelersprofiel en dat van alle andere padelspelers in Nederland. 

Kick back fee bij aanschaf via jouw affiliate link 

Een jaar toegang tot het spelen van toernooien is €25 per jaar. Wanneer je als centrum deze service zelf aan wilt bieden kan dat via een affiliate link. Met een affiliate link kan je jouw spelers per e-mail of op jouw website de Toernooipas aanbieden. Wanneer spelers de Toernooipas via deze link aanschaffen ontvangt het centrum €12,50 per pas retour. 

Let op: Competitie spelers hebben al een bondsnummer en spelersprofiel en hoeven niet apart een Toernooipas aan te schaffen.