KNLTB Padel comp 091022 Alyssa van Heyst Photography 45

Bedrijvencompetitie

Zet je schrap voor de KNLTB Bedrijvencompetitie powered by EY, die plaatsvindt op drie gezellige vrijdagavonden bij Racketsport Schiedam. Deze competitie biedt een uitstekende kans om jouw bedrijf te meten ten opzichte van andere bedrijven. Hoe zit jouw bedrijf in de padelstrijd? Na de wedstrijden is er gelegenheid om informeel te borrelen en netwerken.  

De wedstrijden vinden op drie vrijdagen plaats van 15:30 - 18:30 uur op:

  • vrijdag 27 oktober
  • vrijdag 17 november
  • vrijdag 8 december

Team en inschrijving

Elk bedrijventeam bestaat uit 2 tot 4 leden. Inschrijfkosten bedragen €100 per team en wordt achteraf gefactureerd. Wees er snel bij, want er is plek voor maximaal 12 teams en vol = vol! 

Competitieformat

Ieder team speelt drie wedstrijden van elk 25 minuten. Er wordt gespeeld in games met een golden point op deuce. Punten worden als volgt toegekend:

  • Overwinning: 2 punten
  • Gelijkspel: 1 punt
  • Verlies: 0 punten

Inschrijven

Via MijnKNLTB schrijf je je als bedrijf in, één persoon kan namens het bedrijf alle spelers inschrijven. Wacht niet te lang met inschrijven en verzeker je bedrijf van een plek in deze KNLTB Bedrijvencompetitie: powered by EY! Per bedrijf mag er maximaal maar 1 team meedoen.

Let op! Elke speler dient zich daarnaast ook persoonlijk aan te melden. Zorg ervoor dat alle spelers uit jouw team via deze website een persoonlijk account aanmaken. Hierdoor wordt de competitie nog spannender en kunnen we de persoonlijke resultaten online met elkaar vergelijken.

Heb je vragen over de KNLTB Bedrijvencompetitie? Stuur een e-mail naar wedstrijdpadel@knltb.nl.