NK Padel 2020 Marc Besten (7)

Speelsterktebepaling

De speelsterktes voor padel worden jaarlijks in november bepaald voor alle leden van de KNLTB. Op basis van de rating waarop je als speler bent geëindigd krijg je een nieuwe speelsterkte toegekend voor het volgende jaar.

Waarom doet de KNLTB dit jaarlijks?

De speelsterktebepaling is bedoeld om spelers jaarlijks hun nieuwe ‘speelniveau’ toe te kennen. Dit kan gedurende het jaar verbeterd of verslechterd zijn op basis van je gespeelde wedstrijden. Doordat spelers een nieuw niveau krijgen toegewezen of hun bestaande niveau behouden is het voor de KNLTB makkelijker om ervoor te zorgen dat spelers tegen tegenstanders van hetzelfde niveau spelen.

Speelsterktebepaling 2021

In 2020 zijn er geen partijen verwerkt voor de rating van padel. Daarom wordt er voor dit jaar ook geen speelsterktebepaling uitgevoerd voor padel. Je behoudt in 2021 dus jouw speelsterkte van dit jaar. Ben je het oneens met jouw speelsterkte en is er een goede reden voor een wijziging? Dan kun je via padel@knltb.nl een verzoek indienen om jouw speelsterkte te laten aanpassen.

Huidige speelsterkte

Je kunt jouw speelsterkte terugvinden in het spelersprofiel op MijnKNLTB. Volg onderstaande stappen om jouw speelsterkte te vinden:

  • Ga naar MijnKNLTB.
  • Typ jouw naam of bondsnummer in de zoekbalk. Klik op je naam en vervolgens verschijnt jouw spelersprofiel met je huidige speelsterkte en je actuele rating.

Veelgestelde vragen