20210904 Thearrows Copadepadel 078 9488

Fiësta tijdens Decathlon Copa de Padel!

Het is dat er geen dak op de padelarena van de Decathlon Copa de Padel zit, maar anders was hij er zeker afgegaan! Wat heeft iedereen er weer een feestje van gebouwd! Inmiddels zijn alle dames halve finalisten bekend:
- Milou Ettekoven en Tess van Dinteren
- Steffie Weterings en Marcella Koek
- Mena Smolders (Esp) en Manuela Isabel Alaga (Esp)
- Lorena Alonso de Lera (Esp) en Nela Brito Azcona (Esp)

De vraag is natuurlijk, krijgen we een Nederlandse, een Spaanse of Nederlands-Spaanse finale! Kwaliteit gegarandeerd in ieder geval met de 1e, 3e en 4e geplaatste van het schema. Steffie Weterings en Marcella Koek wisten het als tweede geplaatste koppel met Maaike Betz en Rico Martin te verslaan.

Heren

De halve finalisten bij de heren zijn op één koppel na ook bekend.

- Alberto Molina Dominguez (Esp) & Adrián Martinez Galindo (Esp)
- Pablo Acevedo (Mex) & Alejandro Carton (Esp)
- Alvaro Lopez Luque (Esp) & Alvaro Delgado Sanchez (Esp)

Morgenochtend wordt om 11.00 uur de kwartfinale tussen Bram Meijer, Uriël Maarsen, Pol Espinal Rey en Sergio Puertolas Robles hervat. Tickets van zaterdagavond zijn ook geldig op zondagochtend. Bij de ingang krijgt iedereen zijn (nieuwe) plek toegewezen.