Bram Sten

Padel ambassadeurs

Bram Meijer

Bram Meijer (13 oktober 1994) heeft inmiddels vijf nationale titels op zijn naam staan. De honger naar nog meer padelsucces – met Sten Richters aan zijn zijde – is nog lang niet gestild. Bram is rechtshandig, zijn speelkant is rechts en hij is veelal terug te vinden rond de 150ste plek op de FIP-wereldranglijst. Zijn Padelschool Meijer heeft inmiddels een internationaal tintje. Niet zo gek, want Bram is een groot gedeelte van het jaar in Spanje te vinden waar hij op hoog niveau traint en toernooien speelt. Met zijn Bramos Padel Academy streeft hij professionaliteit in al zijn geledingen na. Inmiddels is hij ook al vier jaar padelambassadeur voor de KNLTB. Dat mes snijdt aan beide kanten. Het geeft de Enschedeër de middelen en mogelijkheden om aan toppadel te doen, de KNLTB kan een beroep doen op Bram, die op bijeenkomsten, clinics en evenementen inspirerend vertelt over zijn ervaring en kennis van padel.

Sten Richters

Sten Richters (16 april 1999) is eigenlijk nog ‘maar’ vijf jaar bezig met padel. Inmiddels is de inwoner uit Pijnacker de nummer 1 van ons land. Internationaal gezien staat hij al geruime tijd bij de beste 200 padellers op de FIP-ranking. Nog iedere dag gaat Sten vol voor zijn doel met al zijn energie, talent en gedrevenheid. En dat is proberen de beste padeller van de wereld te worden. Hoe hij dat wil bereiken? Onder andere door maandenlange trainingen en het spelen van toernooien in Spanje. Dat doet hij samen met zijn padelkompaan Bram Meijer, met wie hij inmiddels een succesvol padelduo vormt. Zo wonnen ze meerdere (inter)nationale toernooien.
Het beste padelduo van ons land vult en voelt elkaar dan ook prima aan. Met Sten als de rechtshandige aanvallende ingestelde padeller, die steeds in beweging blijft en over de baan vliegt. Punten scoren doet hij sinds kort ook als officiële padel ambassadeur van de KNLTB. “Het is een hele eervolle beloning. Want wat is er nou mooier om het gezicht van je eigen sport te zijn?”