Rekre Sport Winnaar Play-Offs Najaarscompetitie 2019

Rekre Sports Padelclub 7 winnaar Play-Offs KNLTB Najaarscompetitie Padel

Op de indoor padelbanen van Tennishal Vinkenveld streden dit weekend de vier sterkste padelteams uit de KNLTB Najaarscompetitie tegen elkaar om de titel. De finales werden uiteindelijk gespeeld tussen Amstelpark en Rekre Sports Padelclub7, met Rekre Sports als winnaar. 

Waar Rekre Sport Padelclub7 een duidelijke overwinning behaalde tijdens de halve finales tegen TEZ uit Enschede (3-1), eindigde de halve finale van Amstelpark tegen Tilburg in een 2-2 gelijkspel. Uiteindelijk gaf de setstand hierbij het voordeel voor Amstelpark en mochten zij het vandaag opnemen tegen Rekré Sport Padelclub7.

Op de finaledag bleek Rekre Sport Padelclub7 de sterkste ploeg van Nederland. Uriël Maarsen, Sten Richters, Rosco Muller, Stephen Meindert, Mathijs Adema en Miquel Verhagen versloegen Amstelpark met 3-1. Jasper Smit en Martijn van Haasteren wonnen de partij namens Amstelpark.

Bekijk hier alle uitslagen.