Play Offs Voorjaarscompetitie

Padelservice Racketcentrum Houten winnaar Play-Offs

Op het prachtige park van TC Heiloo United streden dit weekend de vier sterkste padelteams uit de KNLTB Voorjaarscompetitie om het landskampioenschap. De finale werd uiteindelijk gespeeld tussen Padelservice Racketcentrum Houten en Rekré Sport Padel Alphen, met Houten als winnaar.

Houten rekende op zaterdag eenvoudig af met Amstelpark (4-0), terwijl Alphen (de winnaar van 2018) aanzienlijk meer moeite had om Siux Tilburg uit te schakelen. Na een tussenstand van 1-1 werden de laatste twee partijen beslist in een supertiebreak en beide keren trok het team van Alphen aan het langste eind (3-1).

Op de finaledag bleek Padelservice Houten de sterkste ploeg van Nederland. Rombert Anjema, Victor van Ruissen, Marnick Ryckaert en Peter Amerika versloegen Rekré Sport Alphen met 3-1. De finaledag kenmerkte zich met mooie, lange en spectaculaire rally’s en fanatieke toeschouwers, wat bevestigt dat de sport steeds populairder wordt. Niet alleen liepen de inschrijvingen voor de Voorjaarscompetitie hard, maar ook voor de Najaarscompetitie zijn inmiddels bijna 400 teams ingeschreven.