Winnaars NK Padel 2019_Uriël, Rosalie, Tess

Victor van Ruissen en Berend Boers winnen KNLTB NK Padel

Op de twee padelbanen op het terrein van Libéma Open werden vandaag de finales van de KNLTB Nationale Kampioenschappen Padel gespeeld. Victor van Ruissen en Berend Boers hebben de herendubbel in Rosmalen gewonnen. In de finale versloegen zij Giovanni Bos en Charlie Koper met 6-3 6-4.

Winnaars

In de damesdubbel gingen de als tweede geplaatste Milou Ettekoven en Marcella Koek er met de titel vandoor. In de finale versloegen zij Rosalie van der Hoek en haar partner Tess van Dinteren eenvoudig met 6-3 6-1. Dit was niet de eerste wedstrijd vandaag die Milou Ettekoven en Rosalie van der Hoek tegen elkaar speelden. Eerder vandaag in het gemengd dubbel spel stonden ze ook tegenover elkaar. Na een zeer spannende wedstrijd wonnen Rosalie en haar partner, padelprof Uriël Maarsen, uiteindelijk van Milou en haar partner Victor van Ruissen met 7-6 6-7 11-9.

KNLTB NK Padel

Van dinsdag 11 juni tot en met zaterdag 15 juni 2019 vonden voor de tweede keer de KNLTB Nederlandse Kampioenschappen (NK) Padel plaats in Rosmalen. Tijdens het internationale grastoernooi Libéma Open speelden de beste Nederlandse padelspelers in drie categorieën (dames-, heren- en gemengd dubbel) tegen elkaar voor het Nederlands Kampioenschap. 

Bekijk hier alle uitslagen van de KNLTB NK Padel 2019.