KNLTB Vlag wapperen wind

Indeling KNLTB Najaarscompetitie Padel 2019 bekend!

Competitiespelers opgelet! De indeling van de Najaarscompetitie Padel 2019 is bekend. Dit jaar doen er ruim 2.500 deelnemers mee. In totaal zijn er 383 teams ingeschreven, wat betekent dat we ten opzichte van het najaar 2018 met 245 teams zijn gegroeid. De groei zal alleen maar doorzetten, omdat veel verenigingen padelbanen aan het aanleggen zijn en mee gaan spelen in de KNLTB padelcompetitie.

Een ander leuk nieuwtje: we hebben 23 promotieverzoeken ontvangen voor de Topklasse op zondag. Dit heeft er toe geleid dat er tijdens de Najaarscompetitie één Topklasse en twee Hoofdklassen zijn gecreëerd.

Samenvoeging padel- en tennisbondsnummers

De competitie-indeling is later bekend geworden dan je van ons gewend bent. Dit heeft te maken met de samenvoeging van tennis en padel in één bondsnummer. Voor alle spelers die zowel tennis als padel spelen, hebben we bondsnummers samengevoegd in één bondsnummer. Super handig, want al hun gegevens over tennis en padel zijn nu zichtbaar in één profiel op MijnKNLTB. Spelers die alleen padel beoefenen, behouden hun bondsnummer en het woord 'PADEL' verdwijnt achter de naam. 

Inloggen op MijnKNLTB

Op MijnKNLTB vind je gemakkelijk, overzichtelijk en snel informatie over de competitie, toernooien en je actuele rating. Om te kunnen inschrijven voor een toernooi heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig dat hoort bij je bondsnummer. Hoe je een gebruikersnaam en wachtwoord kunt aanmaken staat beschreven in het stappenplan account registreren.