Padelspelers In Actie

Meet & Play padel centraal bij KNLTB tijdens Vakbeurs Sportaccommodaties

Op donderdag 5 maart is het weer zover, dan staat in de Expo in Houten weer de Vakbeurs Sportaccommodaties op het programma. Accommodatiebouwers, bonden, specialisten in baanaanleg en duurzaamheid, ze zijn allemaal weer van de partij voor voorlichting, advies en kennisdeling en ook de KNLTB heeft weer een eigen stand op het bondenplein. Daar wordt onder meer het nieuwe Meet & Play-concept voor padel toegelicht en gedemonstreerd. Meet & Play ontzorgt padelaanbieders door de verhuur van banen volledig autonoom te regelen.

Autonome verhuur houdt in dat reservering, betaling, toegankelijkheid en gebruik LED-verlichting allemaal via een volledig geautomatiseerd systeem geregeld zijn. Padelbanen worden gepubliceerd op één centrale website, de aanbieders regelen het aanbod en de tarieven via hun eigen baanbeheersysteem. De KNLTB wil zo bijdragen aan het beter exploitabel maken van padelbanen voor clubs. Kom dus vooral naar de Vakbeurs om je hierover te laten informeren!

Vragen en kennissessies

Maar natuurlijk kan de KNLTB in Houten ook weer al je vragen beantwoorden op het gebied van aanleg, onderhoud en beheer van tennis- en padelbanen en is ook weer een groot aantal interessante kennissessies te bezoeken. Zo kom je tijdens verscheidene sessies onder andere meer te weten over duurzaamheid, innovatie en subsidiemogelijkheden bij de bouw en aanleg van accommodaties.

Wil je erbij zijn op 5 maart om voor jouw vereniging zo veel mogelijk kennis en informatie te verzamelen? Door je op de website van de Vakbeurs te registreren, krijg je gratis toegang. Dus wie weet tot  ziens in Houten!