Jeugd_Overzicht

Inschrijving Voorjaarscompetitie Padel verlengd tot 29 februari

De inschrijving voor de Voorjaarscompetitie Padel is wederom zeer succesvol! De competitie wordt steeds populairder, want het aantal teams is bijna verdubbeld ten opzichte van 2019. In totaal zijn er 529 padelteams ingeschreven, verdeeld over 96 verenigingen.

Vanwege de enorme populariteit van de Voorjaarscompetitie Padel hebben we besloten om de inschrijftermijn te verlengen tot zaterdag 29 februari. Op deze manier kunnen nóg meer spelers de uitdaging aangaan in de competitie en zichzelf ontwikkelen als padelspeler. 

Wedstrijdaanbod april en mei

Vanuit spelers, verenigingen en padelcentra hebben we de afgelopen weken regelmatig vragen gekregen over hoe het wedstrijdaanbod er in de maanden april en mei uit gaat zien. Een belangrijk onderdeel daarvan is voldoende aanbod op de toernooikalender. De komende weken breiden we het aanbod aan korte, compacte en aantrekkelijke padeltoernooien verder uit. Er is ook behoefte geuit aan een extra competitie in de maanden april en mei, parallel aan de tenniscompetitie. In de eerste week van februari verwachten we hier meer informatie over te kunnen geven.