KNLTB Vlag wapperen wind

Triple Double Competitie

De afgelopen weken is gebleken dat er behoefte is aan een padelcompetitie die eerder start in het seizoen. Daarom is het vanaf nu mogelijk je in te schrijven voor de Triple Double Competitie. Deze competitie vindt plaats op vijf zondagen van 29 maart t/m 26 april, met inhaaldagen op 3 en 10 mei. 

De Triple Double Competitie in het kort: 

  • Drie spelers per team
  • Drie partijen: koppels A en B, B en C en A en C spelen ieder een partij
  • Iedere speler speelt twee partijen
  • Partijen worden gespeeld om twee gewonnen sets, met bij gelijke setstand een supertiebreak (t/m 10 punten) als beslissende derde set
  • Iedere gewonnen partij telt als 1 punt
  • Dames en heren spelen met en tegen elkaar of gemengd

Wil je inschrijven voor deze competitie? Informeer dan bij je eigen vereniging naar de mogelijkheden. De Triple Double Competitie gaat alleen door als er voldoende inschrijvingen zijn. Hierbij zijn gelijkwaardigheid van teams en reistijd
belangrijke criteria

Voorjaarscompetitie

Het enthousiasme voor de Voorjaarscompetitie Padel is groot. Inmiddels hebben ruim 100 verenigingen of padelcentra zich ingeschreven, waardoor er op dit moment meer dan 560 teams deelnemen aan de competitie. Goed nieuws voor de spelers: meer teams betekent namelijk minder reistijd en meer kans op gelijkwaardige tegenstanders.