Doha

Selectiedag Nationaal Herenteam

Ben jij de topspeler die we zoeken voor ons Nationaal Herenteam? Geef je dan op voor de speciale selectiedag in april. De exacte datum wordt later bekend gemaakt afhankelijk van de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De uiteindelijke selectie zal WK kwalificaties duels spelen op 22 en 23 mei bij La Playa (Rijswijk).

Spelers kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar bondsbureau@padelbond.nl. Uit alle aanmeldingen maakt de Technische Commissie een voorselectie voor de selectiedag. Het damesteams heeft zich al geplaatst voor het Wereldkampioenschap, dankzij hun negende plek op het WK in Paraguay afgelopen jaar.

WK kwalificaties in La Playa Rijswijk

Van 22-24 mei 2020 organiseert de NPB samen met de KNLTB en de International Padel Federation de WK kwalificaties. Deze kwalificaties voor heren worden gespeeld bij La Playa (Rijswijk) waar 8 nationale herenteams strijden om een ticket voor het WK in Doha Qatar (16-21 november 2020).  Een uniek evenement waar je de internationale padeltoppers (en dus ook de Nederlandse) van dichtbij kunt aanschouwen.