Bondscoach Pjotr Dalfsen

Bondscoach maakt selectie bekend

Afgelopen zondag werd, onder leiding van bondscoach Pjotr van Dalfsen de selectiedag voor de kwalificatiewedstrijden voor het het WK Padel gehouden. De volgende mannen zijn geselecteerd voor het nationale team:

  • Berend Boers
  • Giovanni Bos
  • Peter Bruijsten
  • Uriël Maarsen
  • Bram Meijer
  • René Lindenbergh
  • Sten Richters
  • Robin Sietsma

Gefeliciteerd heren!

Dit ‘Oranje’ team gaat zich opmaken voor de kwalificatie interlands tegen andere Europese landen met als doel een ticket naar Qatar.

15e WK padel

Het WK wordt gespeeld in Qatar van 16 tot 21 november 2020 (onder voorbehoud van corona). Het nationale herenteam dient zich te kwalificeren in het kwalificatie weekend, dat waarschijnlijk wordt gespeeld in Nederland (datum nog niet bekend). Het nationale damesteam heeft zich reeds geplaatst voor het WK, dankzij de zeer knappe 9e plek op het vorige WK in Paraguay. Het nationale herenteam speelde 2x eerder het WK, in 2014 in Mallorca en 2018 in Paraguay.