Padel Zuitnl Henk Koster 2020 (274)

Speel toernooien met de toernooipas

Ben jij één van de velen die verslaafd is geraakt aan de sport padel? Ben je benieuwd hoe goed je bent ten opzichte van anderen? Of wil je juist snel en makkelijk nieuwe mensen leren kennen? Dan is het spelen van toernooien zeker iets voor jou! In heel Nederland worden padeltoernooien georganiseerd.  Wil je weten waar? Check dan de padeltoernooien in MijnKNLTB.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor toernooien via MijnKNLTB. Dit is alleen mogelijk als je geregistreerd padellid bent bij de KNLTB. Is dit nog niet het geval? Zorg er dan voor dat je lid wordt van een padelvereniging en vraag aan de ledenadministratie of ze het padellidmaatschap kunnen toekennen.

Als je geen lid wilt worden, maar wel toernooien wilt spelen, dan kun je het beste een toernooipas afnemen. Ben je ooit al lid geweest van een tennis- of padelvereniging, dan heb je al een bondsnummer. Gebruik dit bondsnummer om je toernooipas aan te maken. Je kunt checken of je al een bondsnummer hebt door je naam in te voeren op MijnKNLTB.

Veel speelplezier gewenst!