Winnaars NK Padel 2020_Bram en Uriël

NK Padel 2021 van 5 t/m 12 december in Zwolle

De Nederlandse padeltop strijdt van 5 t/m 12 december in de Peakz Padel IJsselhallen in Zwolle om de Nationale Kampioenschappen Padel 2021. Tijdens het toernooi wordt er gespeeld in de categorieën Heren, Dames, Senioren en Jeugd. De jeugd wordt onderverdeeld in drie categorieën: tot en met 14 jaar, 16 jaar en 18 jaar. De senioren spelen in de herencategorieën HD 35+, 40+, 45+, 50+ en 55+. De damescategorieën bestaan uit de DD 35+, 40+ en 45+. De richtlijnen van de Internationale Padel Federatie (FIP) worden hiermee gevolgd.

De KNLTB is met FrontRow Sportmarketing & Events en Ons Project overeengekomen om de NK Padel samen te organiseren. De komende jaren moet het evenement gaan groeien met de intentie om naast de locatie in de IJsselhallen de finalerondes in een echte topsport ambiance op een nog grotere locatie te organiseren.

Vorig jaar werden de eerste NK georganiseerd in Amsterdam na de fusie van de KNLTB en de NPB. Bram Meijer, Uriël Maarsen, Tess van Dinteren en Milou Ettekoven waren toen de winnaars bij de Heren en Dames. De verwachting is dat zij in Zwolle hun titels gaan verdedigen. Voor een overzicht van alle winnaars, bekijk deze pagina. Inschrijven voor de NK Padel kan op deze pagina. 

Side-Events

Naast de NK Padel worden er diverse side-events georganiseerd. De evenementen zullen deze editie vooral gericht zijn op scholen en senioren. Sport Service Zwolle, Thorbecke scholengemeenschap en Peakz Padel zijn daarin het eerste jaar de partners om jong en oud, middels uitdagende clinics en side-events, kennis te laten maken met de snelst groeiende sport van Nederland.  Daarnaast is het voor bestuurders mogelijk om in gesprek te gaan met hun KNLTB Accountmanagers en worden er voor de leraren speciale bijscholingscursussen georganiseerd.

Geniet van live toppadel

Zolang de coronamaatregelen het toelaten is het mogelijk om met een coronatoegangsbewijs gratis een bezoek te brengen aan de NK. In het finaleweekend (zaterdag en zondag) is er ook een livestream aanwezig.