HK201210 0222

EY NK Padel van 6 t/m 13 maart met publiek!

Afgelopen week kwam er mooi nieuws vanuit het kabinet. Bij evenementen is onder voorwaarden weer meer publiek toegestaan, wat betekent dat de EY NK Padel van 6 t/m 13 maart plaats kan vinden met veel toeschouwers. Daarmee wordt het wachten beloond, en kunnen we de NK afwerken in een echte topsport ambiance en kunnen meer mensen kennismaken met padel.

In de tussentijd is er flink verbouwd bij de IJsselhallen in Zwolle van Peakz Padel. Hierdoor hebben we tijdens de EY NK Padel de beschikking over extra indoor banen en een centrecourt met voldoende capaciteit voor grote publieke belangstelling. Tijdens het finaleweekend  er maximaal 500 toeschouwers aanwezig mogen zijn, zodat iedereen zonder regels naar binnen kan en vrij kan rondlopen. Op de tribunes rondom het centrecourt kan jede wedstrijd vanuit iedere hoek beleven! Tickets voor de EY NK Padel zijn binnenkort te koop voor 5 euro. Hiermee krijg je tevens 5 euro korting bij het banen boeken bij iedere Peakz Padel vestiging in Nederland.

Alle informatie over de EY NK Padel zijn te vinden via deze pagina

Side-events

Naast de NK zullen er ook een heleboel side-events worden georganiseerd. Onder leiding van FrontRow Sportmarketing & Events, Ons Project en Sportservice Zwolle zijn er al diverse initiatieven opgestart voor leuke en uitdagende side-events en clinics voor jong en oud, zoals  het scholierentoernooi (Thorbecke) en het Van Mossel Kia Zwolle Open. De komende periode wordt er doorgewerkt aan een nog aantrekkelijker aanbod van side-events en clinics voor maart 2022. Verenigingsbestuurders kunnen tijdens de NK in gesprek met de Accountmanagers van de KNLTB en voor leraren organiseren we PO-sessies.

Website van OnsProject

Website van FrontRow Sportmarketing & Events