20210903 Thearrows Copadepadel 104 9052

Scoor nu jouw tickets voor het tofste padelevent in Nederland

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar is het Jaarbeursplein in Utrecht van 1 t/m 4 september opnieuw het decor van de EY Copa de Padel. Het Jaarsbeursplein wordt omgebouwd tot een sfeervolle Spaanse padelarena voor vier dagen vol topsport. De wedstrijden tussen internationale topspelers worden afgewisseld met spectaculaire demo-wedstrijden van topspelers die elkaar uitdagen in de padelkooi. Bezoekers kunnen vanuit een skybox de wedstrijden en shows bekijken, de kaartverkoop is inmiddels geopend.

Padel is de snelstgroeiende sport in Nederland. Met de stijgende populariteit van de sport, kon een meerdaags padelevenement niet uitblijven. Organisator On The Move bundelde vorig jaar de krachten met de KNLTB om samen hét padelevenement van Nederland te organiseren. In het speciale (toen coronaproof) King of the Court stadion op het Jaarbeursplein werd in september 2021 voor het eerst de Copa de Padel gehouden, vier dagen lang internationale padelwedstrijden in een festivalsfeer.

Toernooidirecteur Geert Jan van Dijken van On the Move: “Trots dat wij het publiek in zo'n ambiance kennis konden laten maken met padel en de Nederlanderse spelers zich konden meten met de internationale top in Utrecht. Het was een fantastisch event en de sfeer was fantastisch. Het is wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar. Daarom organiseren we dit jaar opnieuw samen met de KNLTB de EY Copa de Padel. We gaan er samen met sporters, bezoekers en live-entertainment weer een groot feest van maken op Jaarbeursplein.” Kijk voor een impressie op www.copadepadel.nl 

Skybox

Voor bezoekers wordt het event een hele belevenis. Vanuit een eigen skybox kunnen ze de wedstrijden volgen met vrienden, een padelteam of collega’s. Food & drinks worden na online bestelling bezorgd in de box.

Er zijn zowel sessies in de middag als in de avond. Een sessie bestaat uit: Twee wedstrijden en een demonstratie en duurt circa 3 uur. De tickets kosten op donderdag en vrijdag €30 euro, zaterdag €35 en zondag €35 en €40 euro. Kaarten voor de skybox met 6 of 10 personen zijn te koop via https://copadepadel.nl/.

EY Copa de Padel wordt mogelijk gemaakt door: KNLTB, On The Move Sportvrienden, Gemeente Utrecht en EY.

Over de KNLTB

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) is het overkoepelend orgaan van de tennis- en padelsport en de tennis- en padelverenigingen in Nederland. Ons land telt op dit moment al meer dan 100.000 padelspelers (waarvan 35.000 bij verenigingen) en ruim 1300 padelbanen op bijna 400 locaties. Meer info op www.nlpadel.nl