AvH 000757

Oranje getinte finaledag op de EY Copa de Padel

Vandaag is de finaledag van de EY Copa de Padel 2022. En het wordt een dag met een oranje tintje; bij de dames weten we nu al dat er een Nederlands koppel wint!

Oranje boven

De halve finales in het damestoernooi op zondagochtend bestaat volledig uit Nederlandse koppels. Het als eerste geplaatste duo Steffie Weterings en Michaëlla Krajicek neemt het op tegen Rosalie van der Hoek en Marcella Koek. In de andere halve finale spelen de als tweede geplaatsten Maaike Betz en Segou Jonker tegen Anastasiya Mulder en Janine Hemmes. Gegarandeerd oranje boven dus, in de finale op zondagavond!

Internationaler

Bij de heren zijn de halve finales wat internationaler. Er is er nog één Nederlands koppel over. Bram Meijer en Sten Richters nemen het vanmiddag op tegen het Argentijns/Spaanse koppel Exequiel Mouriño en Alvaro Montiel Caruso. De andere halve finale gaat tussen Jerome Inzerillo (Fra) en Jesus Ruiz Bohorquez (Spa) en het Argentijns/Spaanse duo Valentino Acosta Kremnitzer en Hugo Garcia Martinez.

De finales worden gespeeld op zondagavond vanaf 19.00 uur. Wil je daar bij zijn? Dat kan, er zijn nog enkele tickets verkrijgbaar. Ga naar copadepadel.nl en scoor je tickets! Vamos!