EY NK Padel 2023 Groen

Hoogstaand jeugdpadel onder de rivieren

Dit weekend is het weer padelbal in Eindhoven. Voor de tweede keer staat het FIP Promises Eindhoven in Son en Breugel op de speelkalender. Op de banen van Van Duren Indoor Padel in Son gaat het zaterdag en zondag los. Er wordt gespeeld in drie leeftijdscategorieën, te weten onder 14, 16 en 18 jaar. Wie jeugdig padeltalent wil zien, zet dan koers richting Brabant!

Zowel de jongens als de meisjes gaan er vol voor. De tweelingbroers Mats en Kai Groen zijn bij de Onder 18 als eerste geplaatst en voelen ongetwijfeld de hete adem van Roman Wink en Merlijn de Krom in hun nek. In die categorie wordt bij de meisjes veel verwacht van het duo Fen Rauwerdink en Kyra Heemskerk, terwijl Jorrit Hazebroek en Thomas Panken bij de Onder 16 worden gezien als de favorieten.

Enthousiast

Vorig jaar kende FIP Promises Eindhoven een glansrijk debuut. “Het toernooi is voor mij geslaagd als de padeljeugd de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen. En dat we jongeren écht enthousiast kunnen maken én inspireren om ook aan dit soort toernooien deel te nemen”, aldus toernooidirecteur Cecilia Arocena.

Het is haar ook deze editie gelukt om Italiaanse en Belgische jeugdspelers en -speelsters voor FIP Promises Eindhoven te strikken. Wie ook de internationale strijd én spelplezier, wil zien is zaterdag en zondag van harte welkom in Son. Kijk hier voor het speelschema.

Meer informatie? Klik op deze link.