WPTDAO wedsnesday Alyssa 40

Nederlanders genieten op WPT Decathlon Amsterdam Open, maar kunnen niet stunten op Dutch Day

De Nederlandse koppels hebben niet voor een stunt weten te zorgen op de eerste dag van de World Padel Tour Decathlon Amsterdam Open, die speciaal was omgedoopt tot ‘Dutch Day’. Woensdagavond verloren Bram Meijer en Sten Richters hun partij tegen Eduardo Alonso en Miguel Benítez (6-0, 6-1).

Dat Meijer en Richters verloren van internationale topspelers uit Spanje was geen schande, maar wel jammer op een dag dat maar liefst drie Nederlandse duo’s het centre court betraden. Eerder op de dag lukten het ook Uriël Maarsen en Bart van Opstal, en Steffie Weterings en Marcella Koek niet om voor een daverende verrassing te zorgen.

Lees het volledige nieuwsbericht op de website van de World Padel Tour Decathlon Amsterdam Open.