Afbeelding1

Wereldtop aanwezig op Dutch Day bij WPT Decathlon Amsterdam Open

Op woensdag 11 oktober start het hoofdtoernooi van de World Padel Tour Decathlon Amsterdam Open in AFAS Live met Dutch Day.

Naast onze Nederlandse toppers op het centre court, komt ook de absolute wereldtop in actie! 

Dagsessie
Om 10.00 uur wordt de allereerste wedstrijd van het toernooi gespeeld door Nederlandse Wild Card winnaars Bart van Opstal en Uriël Maarsen. We sluiten de dagsessie ook af in oranje stijl met Nederlandse kampioenen Steffie Weterings en Marcella Koek.

's Avonds komen de Nederlandse kampioenen bij de heren in actie, Bram Meijer en Sten Richters. De avond wordt afgesloten met een wedstrijd van de nummers 1 van de wereld, Arturo Coello uit Spanje en de Argentijn Agustín Tapia.

De wedstrijden zijn allemaal live te kijken op Ziggo Sport, via Ziggo Sport Select en Ziggo TV. Of volg het via de livescores.