Play Offs Padel

NK Padel begonnen: volg hier de strijd om de nationale titels

De strijd om de nationale titels bij padel is begonnen. Zowel bij  Padel Dam in Amsterdam (jeugd en senioren) als bij Sla Raak in Oisterwijk (veteranen) wordt deze week gestreden bij de NK Padel. Volg onze online kanalen om op de hoogte te blijven en vergeet zeker niet zaterdag en zondag te kijken naar onze livestream van de beslissende wedstrijden!

De jeugd is onderverdeeld in drie categorieën: tot en met 14 jaar, 16 jaar en 18 jaar. De veteranen zijn onderverdeeld in DD 40+, HD 45+, DD 45+, HD 50+, DD 50+, HD 55+ en HD 60+. De livestream is de laatste twee dagen van de NK Junioren en Senioren te volgen via deze website en onze Facebookpagina KNLTB Padel. Mis niets en kijk mee! 

Uitslagen en programma

Na de fusie tussen de KNLTB en NPB (Nederlandse Padelbond) zijn dit de eerste Nederlands Kampioenschappen. Hiermee ligt de tijd van twee, los van elkaar staande nationale kampioenschappen achter ons. De NK Padel is daarom het enige echte NK! De uitslagen en het programma kan je hier bekijken.