Stadion Decathlon Copa De Padel

Kaartverkoop gestart: Decathlon Copa de Padel biedt festival en sportbelevenis in één

Op 3, 4 en 5 september zal Decathlon Copa de Padel – het grootste internationale padelevenement van Nederland- plaatsvinden in Utrecht. Het Jaarsbeursplein wordt omgebouwd tot een sfeervolle Spaanse padelarena voor drie dagen vol topsport en optredens. De wedstrijden tussen internationale topspelers worden afgewisseld met demo-teams van mediastars en sporthelden, die elkaar uitdagen in de padelkooi. Bezoekers kunnen vanuit een skybox coronaproof de wedstrijden en shows bekijken, de kaartverkoop is inmiddels geopend.

Padel is de snelstgroeiende sport in Nederland. Met de stijgende populariteit van de sport, kan een meerdaags padelevenement niet uitblijven. In het speciale (coronaproof) King of the Court stadion op het Jaarbeursplein zijn drie dagen lang internationale padelwedstrijden te zien in een festivalsfeer. Organisator On The Move bundelde dit voorjaar de krachten met de KNLTB om samen hét padelevenement van Nederland te organiseren.

Toernooi directeur Geert Jan van Dijken: “Trots dat wij het publiek in zo'n ambiance kennis kunnen laten maken met padel en we de Nederlanders een kans geven zich te meten met de internationale top in Utrecht. We gaan er samen met sporters, bezoekers en live-entertainment een groot feest van maken op Jaarbeursplein.”

Coronaproof

Voor bezoekers wordt het event een hele belevenis. Vanuit een eigen skybox kunnen ze de wedstrijden volgen met vrienden, een padelteam of collega’s. Food & drinks worden na bestelling geheel coronaproof bezorgd in de box.

Elke dag zijn er twee sessies, een middag en avondsessie. Een sessie bestaat uit: Een damesdubbel en een herendubbel wedstrijd en een demonstratie en duurt circa 3 uur. De tickets kosten op vrijdag €25 euro, zaterdag €30,- en zondag €35,-. Kaarten voor de skybox met 4, 6, 8 of 10 personen zijn te koop via https://decathloncopadepadel.nl/.

Decathlon Copa de Padel wordt mogelijk gemaakt door: Decathlon, KNLTB, Gemeente Utrecht en On The Move Sportvrienden.

Over de KNLTB

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) is het overkoepelend orgaan van de tennis- en padelsport en de tennis- en padelverenigingen in Nederland.  Ons land telt op dit moment al meer dan 75.000 padelspelers (waarvan 25.000 bij verenigingen) en ruim 500 padelbanen op 215 locaties. Meer info op www.nlpadel.nl