HK200906 0209

Toekomstige toppers in actie bij internationaal jeugdtoernooi in Houten

Dat padel de snelst groeiende sport van Nederland is dat weet je waarschijnlijk wel. De banen schieten als paddenstoelen uit de grond. Padel heeft een grote toekomst in Nederland. En wie toekomst zegt, zegt jeugd!

Dat moet ook Stanley Walters hebben gedacht toen hij als toernooidirecteur van het FIP Promises Sportclub Houten Junior toernooi aantrad.

Het evenement bij Sportclub Houten in de gelijknamige plaats is het eerste en enige internationale juniorentoernooi dat dit jaar door de International Padel Federation (FIP) wordt georganiseerd. En het mooie is dat het in de week van 19 tot en met 25 juli in Nederland plaatsvindt.

Onze jonge landgenoten kunnen zich gaan meten met spelers in dezelfde leeftijdsklasse uit heel Europa.

Planning
Jongens en meisjes zijn in drie categorie├źn ingedeeld: onder 14 jaar, onder 16 jaar en onder 18 jaar. Het hoofdtoernooi van elk onderdeel bestaat uit poules. En staan gepland op zaterdag 24 en zondag 25 juli vanaf 10.00 uur.

Op de banen van Sportclub Houten wordt zowel indoor als outdoor gespeeld, waardoor er sowieso elke dag actie is. Wat de weergoden ook in petto hebben. Het prachtige centrum beschikt namelijk over twee buiten- en zes binnenbanen.

Kom de toekomstige padeltoppers live in actie zien.

Het adres van Sportclub Houten is Pelmolen 7, 3994 XX Houten.

Meer informatie over de FIP Promises Sportclub Houten Junior vind je hier.