Padel Play Offs 2019 Voorjaar 3

Indeling van de KNLTB Competitie 2021 bekend!

We hebben er even op moeten wachten, maar we de competitie gaat bijna van start! De indeling van de KNLTB Competitie 2021 is gepubliceerd op MijnKNLTB en in de ClubApp. Dit jaar gaan bijna 1.400 padelteams in september de baan op om met elkaar wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen. Dat zijn er bijna twee keer zoveel teams als vorig jaar. 

Hoe populair padel inmiddels is hoeven we jou natuurlijk niet meer te vertellen. Met bijna een verdubbeling van het aantal teams is ook de competitie flink aan het groeien. Mooi toch? Meer verschillende tegenstanders die je kunt treffen, gelijkwaardiger niveau en dubbel zoveel gezelligheid op de padelbanen. De padelcompetitie telt zeven speeldagen (m.u.v. de Top- en Hoofdklasse, zij spelen vijf keer) en start op vrijdag 13 september.

Waar kan ik de indeling vinden?

Klik hier voor de indeling van de KNLTB Competitie 2021. Lukt het je niet helemaal om jouw indeling te vinden? Gebruik dan dit stappenplan.

Wanneer en hoe laat moet ik spelen?

Uiterlijk één week voor een speeldag kun je de aanvangstijden en extra informatie over de bezoekende vereniging terugvinden op MijnKNLTB. Als je de gegevens van een andere vereniging, zoals de locatie of het telefoonnummer van de aanvoerder, wil opzoeken dan moet je een account hebben op MijnKNLTB.

Let op: de komende dagen kunnen er nog wijzigingen in het wedstrijdprogramma worden gemaakt. Kijk dus vlak voordat de competitie begint of de indeling van jouw team hetzelfde is gebleven.

Vragen over de competitie?

Meer informatie over de padelcompetitie vind je op de website. Klik hier voor de veelgestelde vragen en antwoorden over de competitie. Ook kan je met vragen altijd terecht bij de Verenigingscompetitieleider (VCL) van jouw vereniging.

De KNLTB wenst alle spelers veel succes en plezier bij de voorbereiding van jou en je team op de KNLTB Competitie!