DSC03969

Rekre Sport Padelclub7 winnaar Play-Offs KNLTB Competitie 2021

Op de finaledag van de KNLTB Play-Offs streden Plaza Padel Rijswijk en Rekre Sport Padelclub7 zoals verwacht om het landskampioenschap op het complex van ZUITNL in Etten-Leur. Beide clubs eindigen in de hoogste competitieklasse tijdens de reguliere competitie al op de bovenste plek van hun groep. Ook waren de teams beiden nog ongeslagen. Op de halve finaledag (zaterdag) versloeg Plaza Padel Rijswijk Daalmeer met 3-1 en Padelclub7 won tevens met 3-1 van Tilburg. 

Padel zoals padel hoort te zijn

Sten Richters en Rosco Muller trapten de finaledag af tegen Wouter van de Ridder en Alexander Blom. Het ging vooral tussen de krachtige smashes van Sten en de slimmigheid van de heren van Plaza Padel Rijswijk. Ondanks een voorsprong van 4-1 voor Padelclub7, wist Plaza Padel Rijswijk in de tie-break de eerste set te pakken. In de tweede set kwamen Sten en Rosco ditmaal terug van een achterstand, maar wederom waren Wouter en Alexander te sterk in de tie-break. Robin Sietsma en Jorrit Notenboom speelden vervolgens een bloedstollende driesetter tegen Jasper Smit en Arwin Romeijn. De winst was beide teams gegund, maar uiteindelijk trokken Robin en Jorrit voor Padelclub7 de stand in evenwicht. 

Robin en Jorrit speelden ook de derde wedstrijd samen, nu tegen Jasper Smit en Alexander Blom. De heren waren duidelijk op elkaar ingespeeld en hadden nu aan twee sets voldoende om de wedstrijd binnen te halen. Enkele minuten later konden ze nogmaals juichen. Sten en Rosco versloegen in twee sets Marcel en Wouter, waarna het feest kon beginnen. 

Volledige uitslag

Sten Richters/Rosco Muller tegen Alexander Blom/Wouter van de RIdder 6-7 6-7
Robin Sietsma/Jorrit Notenboom tegen Jasper Smit/Arwin Romeijn 3-6 6-3 7-5
Sten Richters/Rosco Muller tegen Wouter van de Ridder/Marcel Bogaart 7-6 6-3
Robin Sietsma/Jorrit Notenboom tegen Jasper Smit/Alexander Blom 6-3 6-4