AVH03023

Bram Meijer en Uriël Maarsen grijpen nationale titel op EY NK padel

In de uitverkochte Peakz Padel IJsselhallen in Zwolle hebben Bram Meijer en Uriel Maarsen na een spectaculaire finale de nationale titel op de EY NK Padel gepakt. Tess van Dinteren en Milou Ettekoven kroonden zich tot nationaal kampioen bij de dames na een zinderende finale. De finaledag was de afsluiting van een week vol padelactiviteiten, waar liefhebbers van alle leeftijden kennismaakten met de snelstgroeiende sport van Nederland.  

In de finale namen Bram Meijer en Uriel Maarsen het op tegen Sten Richters en Robin Sietsma. Het duo liet zien dat ze de beste spelers van Nederland zijn, met bravour en spectaculaire rally’s vochten ze zich naar de overwinning. Meijer en Maarsen pakten uiteindelijk met 6-4 6-3 de titel. Bij de dames ging de strijd om de nationale titel tussen Tess van Dinteren en Milou Ettekoven en Steffie Weterings en Gabriella van de Willige. In een geweldige en spannende finale gingen Milou en Tess er in drie sets met de winst vandoor. 

Wie er bij de junioren en senioren met de titels aan de haal gingen lees je hier.

Alle uitslagen van de EY NK Padel vind je hier

Expect The Unexpected

Deze week was het een groot padelfeest in Zwolle. Met veel leuke side events rondom de sport werd heel Zwolle bij dit evenement betrokken. Met clinics en demo’s voor jong en oud, ook voor rolstoelpadel, konden de gasten kennismaken met deze nieuwe sport. De sfeer was geweldig, de DJ maakte er een echt feestje van.