Padel smash (4)

Je krachten meten met de wereldtop? Schrijf je dan in voor het wildcardtoernooi van de WPT Amsterdam!

Heb je altijd al eens je krachten willen meten met de wereldtop in padel? Dat kan nu! De KNLTB organiseert samen met de WPT Amsterdam Open van 12 t/m 18 september 2022 een Wildcard toernooi. De winnaars van dit toernooi ontvangen een Wildcard voor het officiële kwalificatietoernooi van het WPT Amsterdam Open.

Het Wildcard toernooi bestaat uit twee delen. Het regionale kwalificatietoernooi vindt plaats in Plaza Padel Heiloo, Plaza Padel Waalwijk en Plaza Padel Enschede. De finalisten van deze kwalificaties gaan door naar het hoofdschema, die gespeeld wordt in Plaza Padel Amsterdam. Inschrijven kan via MijnKNLTB; check de data en de inschrijflinks hier onder. Meer informatie vind je op de website van de WPT Amsterdam Open. Heb jij een speelsterkte van 2/3/4 of 5? Waar wacht je dan nog op? VAMOS!

Kwalificatietoernooi

  • Maandag 12 en dinsdag 13 september in Plaza Padel Waalwijk. Inschrijven klik hier.

  • Woensdag 14 en donderdag 15 september in Plaza Padel Heiloo. Inschrijven klik hier.

  • Woensdag 14 en donderdag 15 september in Plaza Padel Enschede. Inschrijven klik hier.

Hoofdtoernooi

  • Zaterdag 17 en zondag 18 september in Plaza Padel Amsterdam. Inschrijven klik hier.