Padel P500 Masters Alyssa van Heyst Photography 0237

“De Masters zijn een geweldige promotie voor padel”

Een aantal van de beste padellers van ons land, Robin Sietsma en René Lindenbergh zijn er. Net als Steffie Weterings en Marcella Koek, die een koppel vormen. De Nederlandse padeltoppers strijden zaterdag 3 en zondag 4 december in Sportclub Houten om de P500 Masters titel 2022. Komt dat zien! En de toegang is nog gratis ook.

Padelklapstuk

Na 2021 in Zwijndrecht is Sportclub Houten de komende locatie voor dit padelklapstuk. “De Masters zijn een geweldige promotie voor padel”, laat eigenaar Stanley Walters weten. Hij kreeg de organisatie van de Masters onlangs in handen, omdat de oorspronkelijke locatie uiteindelijk niet beschikbaar was.

Bij de P500 Masters komen de beste 8 heren- en beste 8 dameskoppels van dit jaar op de padelbaan. Oftewel de top van Nederland. Daarbij kijkt de organisatie hoe goed ze in 2022 gepresteerd hebben. De koppels zijn inmiddels bekend, de poules zijn ingedeeld en volgens Walters is iedereen helemaal klaar voor het komend weekend, oftewel voor twee dagen toppadel in Houten.

Tribune geregeld

“Alleen, je weet niet hoeveel mensen erop afkomen. Dat blijft wat lastig. Je ziet meestal dat de finalewedstrijden goed bezocht worden. Samen met de KNLTB is een tribune geregeld om voldoende zitgelegenheid te hebben voor bezoekers om de padelwedstrijden van dichtbij kunnen bekijken. Daarnaast heeft de KNLTB een aantal padelverenigingen uitgenodigd om het toernooi bij te wonen. En voor wie informatie wil over alles wat met padel te maken heeft, zijn zowel een accountmanager van de KNLTB als ik beschikbaar”, voegt Walters daaraan toe.

Mooi padelevenement

Hij kijkt uit naar het P500 toernooi en hoopt op een spannend verloop, een sportieve strijd en publiek dat de weg weet te vinden naar de padelbanen van Sportclub Houten. “De P500 Masters 2022 is vooral een mooi padelevent en een geweldige promotie voor padel.”