KNLTB Padel Comp 091022

Indeling van de Zomercompetitie Padel is bekend!

Yes! De indeling van de Zomercompetitie Padel is gepubliceerd op MijnKNLTB en in de KNLTB ClubApp. Volgend weekend starten bijna 2.100 teams aan deze competitie verdeeld over vijf speeldagen in juni en juli. Benieuwd tegen welke tegenstanders jouw team het moet opnemen? Check dan snel de indeling! 

Met bijna het dubbele aantal teams ten opzichte van vorig jaar blijft de padelcompetitie ongekend populair. Ook het animo voor de nieuwe damescompetitie is groot. En dat is goed nieuws, want dat betekent meer verschillende tegenstanders die je kunt treffen, een gelijkwaardiger niveau en nog meer gezelligheid op de padelbanen.

Waar kan ik de indeling vinden?

Klik hier voor de indeling van de Zomercompetitie. Lukt het je niet helemaal om jouw indeling te vinden? Gebruik dan dit stappenplan.

Wanneer en hoe laat moet ik spelen?

Uiterlijk één week voor een speeldag kun je de aanvangstijden en extra informatie over de bezoekende club terugvinden op MijnKNLTB. Als je de gegevens van een andere club, zoals de locatie of het telefoonnummer van de aanvoerder, wil opzoeken dan moet je een account hebben op MijnKNLTB.

Let op: de komende dagen kunnen er nog wijzigingen in het wedstrijdprogramma worden gemaakt. Kijk dus vlak voordat de competitie begint of de indeling van jouw team hetzelfde is gebleven.

Mag ik uitkomen voor meerdere teams? 

Als je wil weten of je voor meerdere teams van één of meerdere clubs mag uitkomen tijdens de Zomercompetitie, neem dan contact op met je competitieleider. Hij/zij kan dan controleren of er dan dispensatie voor je moet worden aangevraagd.

CUPRA Eredivisie padel

Tijdens de Zomercompetitie wordt ook de CUPRA Eredivisie padel gespeeld. De CUPRA Eredivisie bestaat uit 1 afdeling van 6 teams. De wedstrijden worden gespeeld op 10, 11, 17, 18 en 24 juni. De daaropvolgende play-off wedstrijd met de nummer 1 en 2 uit de afdeling wordt gespeeld op 2 juli bij TPC Eindhoven Noord. Genieten dus van top padel met de beste spelers van Nederland!

Vragen over de competitie?

Meer informatie over de padelcompetitie vind je op de website. Klik hier voor de veelgestelde vragen en antwoorden over de competitie. Ook kan je met vragen altijd terecht bij de competitieleider van jouw vereniging of padelcentrum.

De KNLTB wenst alle spelers veel succes en plezier bij de voorbereiding van jou en je team op de Zomercompetitie!