EK padel senioren 2023

Zeer knappe prestaties Nederlandse padellers op EK voor senioren!

Het Nederlandse team heeft een aantal zeer knappe prestaties neergezet op het EK padel voor senioren, dat van 12 t/m 17 juni in plaatsvond in het Spaanse Alicante.  Bij de individuele koppels vielen er twee teams in de prijzen: Tabita van de Kerkhof en Marjo Gruisen werden tweede in de dames 60+, en Christine de Kroon en Marielle Hoekman pakten het brons bij de dames 45+. Bij de heren waren er twee mooie vierde plaatsen voor Andy de Bruijne en Peter Bruijsten (40+) en Pjotr van Dalfsen en Roeland Plug (55+).

Ook bij de landenteams werden twee halve finales gehaald: zowel de heren als de dames bij de Super Seniors (50+, 55+ en 60+) moesten in die halve finale hun meerdere erkennen in Spanje. De dames wisten nog wel derde te worden.

Gefeliciteerd allen met deze mooie prestaties! 

Binnenkort volgt nog een terugblik op het EK padel voor senioren met beide bondscoaches.