Play Offs Padel 2021 (3)

FIP Rise Houten slaat zich er wel doorheen

De ervaren toernooidirecteuren Sylvia van Geest en Stanley Walters tekenen voor de organisatie van een nieuw padeltoernooi: FIP Rise Houten. Van vrijdag 1 tot en met 3 september vindt het hoofdtoernooi plaats. Een weekendje toppadel dus.

Het is voor het eerst dat FIP Rise Houten plaatsvindt.  Eerder werden op de padelbanen van Sportclub Houten de P500 Masters 2022 gespeeld.

Volle gang

Donderdag (vandaag) start de eerste ronde voor de vrouwen. De mannen volgen vrijdag. In het weekend zijn de finalewedstrijden. De kwalificaties zijn inmiddels in volle gang.  Beide organisatoren kijken uit naar het event en weten allebei maar al te goed waar ze het over hebben met hun jarenlange organisatie-ervaring op het gebied van tennis en padel.
Zo organiseerde Stanley eerder de P500 Masters, die vorig jaar dus ook in Houten plaatsvond en was Sylvia onder andere betrokken bij de organisatie van de FIP Rise en Promises Rijswijk.

Basis leggen

De bedoeling is dat met FIP Rise Houten een goede basis voor volgend jaar wordt gelegd en dat het toernooi ook dan weer een passend plekje op de FIP kalender krijgt. Aan de faciliteiten voor de spelers zal het volgens Stanley en Sylvia niet liggen, want het toernooi in Houten voldoet echt aan alle FIP eisen.

Livestream

Meer informatie over het toernooi vind je op de website van de FIP. Je kunt natuurlijk ook langskomen in Houten om toppadel met eigen ogen te zien, of het toernooi volgen via de livestream.