EY NK Padel 250323Alyssa van Heyst Fotografie 30

FIP Promises Son en Breugel is er helemaal klaar voor

Al het goede komt in drieën, is een bekend gezegde. Dat is zeker van toepassing op het FIP Promises Son en Breugel padeltoernooi, dat zaterdag 23 maart start en duurt tot en met zondag 24 maart. Na twee succesvolle edities, tekenen toernooidirecteur Cecilia Arocena en haar team ook nu weer voor de organisatie.

Het toernooi wordt op de padelbanen Padel Academy van Duren in Son en Breugel, in de buurt van Eindhoven, gespeeld. En dat in drie leeftijdscategorieën: onder 14, 16 en 18 jaar bij de jongens en bij de meisjes onder 14 en 18 jaar.

Medewerking

“We begonnen in 2022 met de organisatie van dit jeugdpadeltoernooi, omdat zo’n internationaal toernooi er in het zuiden van het land eigenlijk niet was. Inmiddels zijn we niet meer weg te denken op de FIP-kalender. Ook is de medewerking van Padel Academy van Duren en in het bijzonder van Bennet van Duren echt geweldig”, aldus Cecilia.

Op dit moment zet de organisatie de puntjes op de i. Aan de opzet verandert niet veel, wel is het toernooi van oktober naar maart verplaatst. “Dat hebben we gedaan vanwege het EY NK Padel jeugd, dat volgende week plaatsvindt. Dit toernooi kan dan dienen als een goede training en voorbereiding op dat kampioenschap.”

Bijzonder

Cecilia en haar team kijken uit naar de komende dagen. “Het is echt een familietoernooi met ouders, grootouders en natuurlijk de spelers en speelsters. Het is altijd heel gemoedelijk en iedereen gaat heel leuk met elkaar om en samen hebben we ontzettend veel plezier.”
“En het toernooi heeft ook een heel soeciaal internationaal tintje. Deze editie komen de jeugdige padellers uit onder andere België, Duitsland, uiteraard Nederland en er zijn zelfs deelnemers uit Brazilië. Hoe bijzonder is dat?”

Fraaie banen

Iedereen is dit weekend van harte welkom op de fraaie banen van Padel Academy van Duren in Son en Breugel.

https://www.padelfip.com/events/fip-promises-son-en-breugel/