Padel Play Offs 2019 Voorjaar 3

Indeling KNLTB Voorjaarscompetitie Padel 2024 is bekend!

Goed nieuws! De indeling van de KNLTB Voorjaarscompetitie Padel 2024 is gepubliceerd op MijnKNLTB en in de ClubApp. In april gaan bijna 5.200 padelteams de baan op om wedstrijden te spelen tegen teams van andere clubs. Een periode met veel sfeer en gezelligheid op de clubs door heel Nederland. Wij kunnen niet wachten!

Hoe populair padel inmiddels is hoeven we jou natuurlijk niet meer te vertellen. Met bijna 5.200 teams is ook de competitie flink aan het groeien. Mooi toch? Meer verschillende tegenstanders die je kunt treffen, gelijkwaardiger niveau en dubbel zoveel gezelligheid op de padelbanen. De padelcompetitie telt vijf speeldagen en start op vrijdag 5 april.

Waar kan ik de indeling vinden?

Klik hier voor de indeling van de Voorjaarscompetitie Padel 2024. Lukt het je niet helemaal om jouw indeling te vinden? Gebruik dan dit stappenplan.

Wanneer en hoe laat moet ik spelen?

Uiterlijk één week voor een speeldag kun je de aanvangstijden en extra informatie over de bezoekende club terugvinden op MijnKNLTB. Als je de gegevens van een andere club, zoals de locatie of het telefoonnummer van de aanvoerder, wil opzoeken dan moet je een account hebben op MijnKNLTB.

Let op: de komende dagen kunnen er nog wijzigingen in het wedstrijdprogramma worden gemaakt. Kijk dus vlak voordat de competitie begint of de indeling van jouw team hetzelfde is gebleven.

Mag ik uitkomen voor meerdere teams? 

Als je wil weten of je voor meerdere teams van één of meerdere clubs mag uitkomen tijdens de Voorjaarscompetitie, neem dan contact op met je competitieleider. Hij/zij kan dan controleren of er dan dispensatie voor je moet worden aangevraagd.

Vragen over de competitie?

Meer informatie over de padelcompetitie vind je op de website. Klik hier voor de veelgestelde vragen en antwoorden over de competitie. Ook kan je met vragen altijd terecht bij de competitieleider van jouw vereniging of padelcentrum.

De KNLTB wenst alle spelers veel succes en plezier bij de voorbereiding van jou en je team op de Voorjaarscompetitie!