Wat Is Padel 1

KNLTB lanceert website speciaal voor padelspeler: NLPadel.nl

De padelsport wordt steeds groter in Nederland en de ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Deze toenemende populariteit van padel maakt dat er behoefte is ontstaan aan een KNLTB-website specifiek gericht op de (potentiele) padelspeler. Deze website – NLPadel.nl – is vandaag gelanceerd.

Met NLPadel.nl wordt de padelliefhebber voorzien van alle informatie over padel. Niet alleen is er achtergrondinformatie over de sport te vinden, maar kan men op NLPadel.nl terecht voor alle informatie over competitietoernooienranglijsten en evenementen. Ook is NLPadel.nl het platform voor het laatste nieuws over padel én biedt de website een actueel overzicht van alle verenigingen waar padel gespeeld kan worden.

Overige websites KNLTB ook vernieuwd

Naast de lancering van NLPadel.nl worden op korte termijn ook de andere websites van de KNLTB - KNLTB.nl en Tennis.nl – vernieuwd, met als doel om de diverse doelgroepen van de KNLTB een nog betere informatievoorziening te bieden. Centrecourt.nl blijft hierbij het platform voor de verenigingsbestuurders, bijvoorbeeld over de organisatie van padel op de vereniging.