Milou Ettekoven Amsterdam

Inschrijving NK Padel geopend: strijd mee!

Padelliefhebbers, opgelet! De NK Padel komt eraan. Over een paar weken wordt er in Amsterdam en het Brabantse Oisterwijk gestreden om de nationale titel in twaalf categorieën. De inschrijving is geopend, dus wees er snel bij en strijd straks mee!

De nationale kampioenschappen worden gehouden van 31 augustus tot en met 6 september. De NK Heren, NK Dames en NK Jeugd vinden plaats bij Padel Dam in Amsterdam. De jeugd is onderverdeeld in drie categorieën: tot en met 14 jaar, 16 jaar en 18 jaar. 

Veteranen

De veteranen strijden om de prijzen op het terrein van tennis- en padelvereniging Sla Raak in Oisterwijk. De categorieën waarin de prijzen worden verdeeld, zijn Padel NK DD 40+, Padel NK HD 45+, Padel NK DD 45+, Padel NK HD 50+, Padel NK DD 50+, Padel NK HD 55+ en Padel NK HD 60+.

Na de fusie tussen de KNLTB en NPB (Nederlandse Padel Bond) zijn dit de eerste Nederlands Kampioenschappen. Hiermee ligt de tijd van twee, los van elkaar staande nationale kampioenschappen achter ons. De NK Padel is daarom het enige echte NK. 

Schrijf je in voor de NK Senioren en Jeugd of voor de NK Veteranen

Winnaars 2019

Bekijk op deze pagina de winnaars van 2019.