HK201210 0226

Eerste FIP Rise-toernooi van start in Hoorn

Het toernooiseizoen is weer opgestart. Naast de vele nationale toernooien zijn er ook meerdere internationale evenementen in ons land. Het eerste FIP Rise-toernooi start maandag 19 juli in Hoorn. De finale is op zondag 25 juli.

De Padel Kings Open wordt gehouden op de banen van Sportcentrum Hoorn. Het complex heeft onlangs het aantal banen verdubbeld van twee naar vier stuks. Het centre court ligt centraal en biedt een spectaculaire zicht vanuit alle hoeken van het park op de actie in de padelkooi.

Het internationale FIP Rise-toernooi heeft een prijzenpot van €5100,- dat is onderverdeeld in €3000,- voor de mannen en €2100,- voor de vrouwen. Daarnaast zijn er maximaal twintig punten voor de ranglijst te verdienen door de 32 koppels.

In het internationale deelnemersveld bij de mannen staan ook de Nederlandse topduo’s Uriel Maarsen/Bram Meijer, Peter Buijsten/Berend Boers en Robin Sietsma/Rene Lindenbergh ingedeeld.

Het vrouwentoernooi bevat onder andere het koppel Milou Ettekoven/Tess van Dinteren.

De Padel Kings Open kent naast het Rise-toernooi ook een P250 evenement voor de Nederlandse recreanten. Dit zal een unieke sfeer van internationaal topniveau gemixt met sterke recreanten op het Noord-Hollandse park geven.

Wil je een kijkje komen nemen of je favorieten aanmoedigen? Dan is dit het adres: Holenweg 14A, 1524 PB in Hoorn.

Meer informatie, planning en uitslagen vind je hier.