Play Offs Padel 2021 (4)

NK Padel uitgesteld wegens coronamaatregelen

Het coronavirus houdt Nederland nog steeds in zijn greep. Het toenemende aantal coronabesmettingen en de bijbehorende extra coronamaatregelen hebben de KNLTB doen besluiten om de NK Padel uit te stellen naar maart 2022. Daarmee blijft de kans bestaan dat de NK alsnog in een echte topsport ambiance met publiek gespeeld kan worden en meer mensen kunnen kennismaken met padel.  

Het enthousiasme voor padel wordt steeds groter en de snelst groeiende sport in Nederland verdient dan ook publiek. Om de kans op een groots evenement met veel side-events in Zwolle zo groot mogelijk te houden is in overleg met Peakz Padel IJsselhallen, FrontRow Sportmarketing & Events en Ons Project besloten om de NK Padel te verplaatsen naar 5 t/m 13 maart. 

Bij het vaststellen van een nieuwe datum hebben we zoveel mogelijk rekening gehouden met de nationale en internationale speelschema’s van de spelers en speelsters. Daarnaast zorgt deze verplaatsing ervoor dat we de verbouwing van Peakz Padel bij de IJsselhallen in Zwolle kunnen afwachten. Dit betekent dat we in maart de beschikking krijgen over extra indoor banen en een Centre Court met voldoende capaciteit voor grote publieke belangstelling. 

Side-events 

Onder leiding van FrontRow Sportmarketing & Events, Ons Project en Sportservice Zwolle zijn er al diverse initiatieven opgestart voor leuke en uitdagende side-events en clinics voor jong en oud. De reeds begonnen en/of geplande side-events gaan zoveel mogelijk door, denk aan het scholierentoernooi (Thorbecke) en het Van Mossel Kia Zwolle Open. De komende periode wordt er doorgewerkt aan een nog aantrekkelijker aanbod van side-events en clinics voor maart 2022. Verenigingsbestuurders die tijdens de NK In Gesprek konden met de Accountmanagers van de KNLTB ontvangen een uitnodiging voor een nieuwe datum.